Sunday, January 26, 2014

Manmaru Homemade Udon @ Mid Valley

Salam

Lepas balik dari nihon dulu
Seriyes tak penah jumpa udon yang sedap la bagi tekak sendiri
Selalu mesti macam rasa masin la haha
HAri tu masa jalan2 dekat midvalley
Terjumpa satu kedai ni
Nama dia Manmaru まんまる homemade udon
So tengok harga pun macam ok je
Masuk la nak rasa kan
Rasa dia sedapla jugak
Rasanya the best udon la so far hehe
Buat masa ni dah 2x dah makan dekat situ
Lepas ni kalau teringin nak amakn udon kena datang situ la rasanya ehehe

Haritu ada dekat grupon 50% less untuk makan dekat manmaru ni
Sempat jugakla beli 3
satu kupon rm10 tapi boleh beli makanan price rm20
So far dah pakai 2 kupon
Tinggal satu lagi
Tapi boleh guna 6pm-9pm je



My  fav semestinya Kake Udon (yang berkuah)
Hari tu hubby makan Zaru udon (cold udon)
Pastu boleh la tambah tempura. Ada macam2 jenis
My fav ebi (prawn), pastu mesti nak tambah inari 
Hubby pulak fav dia yasai kakiage and hanjuku tamago (telor sparuh masak)


Ni masa datang first time
Tak ramai orang
Tapi masa 2nd time dtg memang penuh peliks haha
Mesti penangan grupon huhuuu
Tapi grupon tu dah abes dah sebab dia jual 1500 je
Dah sold out dah

Boleh la datang lagi lepas ni
Tetibe rasa lapar pulak ni hihi

Oklaa
Happy weekend semua
Jya!


6 comments:

dhiera said...

udon tu mee kan? kan?
tak pernah lagi pergi makan dekat japanese restaurant

cik norai said...

ii na! udon tabetai!!

nur easy said...

wahh sedapnya.. sejak balik sini mmgtak pernah dapat merasa lagi..huhu

Soo Hae Daa said...

Bestnya...nnt suggest tempat best sushi lak..selain sushi king..
Lg, kat kedai manmaru ni semua kte leh order ke? Or de certain2 menu xleh?

Rai Ourkizuna said...

akak tak suka udon..soba layan aa.. hahaha..tapi dah lama lama tak makan ni sesekali best jugak..

suka kitsune udon atau tempura udon.. hihi..yummehhh..

Amanina Mads said...

tak pernah makan lg.. hehehe