Sunday, May 11, 2014

Happy mother's day!

Salam

Haha kesian dengan sorang budak ni
Kekurangan kasih sayang mak bapak kot ye
Bawak2 la balik kampung ye
Pastu bawak2 dekatkan diri dengan Allah
Mungkin boleh tenang sikit diri tu.

Btw Happy Mother's day kepada semua ibu2,mak2,mama2,umi2 dilluar sane.
Tahun ke 2 jadi ibu tahun ni
Kalau dulu before ada anak terfikir mcm mana la org yg ada anak boleh manage masa diorang
Yela masa takde anak pun rasa balik keje dah flat dah penat kan
Rupanya bila dah jadi mak ni
Automatic semua tu boleh je nak di atasi
Key dia memang kena berkorbanlah dari segi masa
Jgn harapla nak melekat maraton cite korea 24jam haha

Aaa
Demam baby mcm nak kebah pagi ni
Ni dia sambung tido lagi
Hope harini dah sehat ye sayang

Pagi ni nak kena meraton lipat kain yang dah menggunung tu (maraton ni bole aaa)
Esok dah nak keje kan
Dahla ada brite sedih bercampur gembire di ofis tu sobsobss

Okla
Jya!

1 comment:

msredcheesecake said...

Akk sempat lagi layan korea walaupun anak dah 3.... sambil gosok baju lipat baju tengok korea kat ipad..mm over tak? Hhee

happy moms day