Friday, July 11, 2014

Persiapan menyambut bayi comels

Salam

Kalau nak menyambut orang baru siapa pun akan excited kan.hehe
Kalau boleh semua benda nak beli.
Sampai tak sedar dah keluar duit banyak huhu
Kadang2 ada benda yang tak terpakai pun heheh




















Jya!

3 comments:

Sharz said...

wah medela!!! :)

sitiezahim said...

Salam ramadhan.. Eh nak ada baby baru ke? Hehehe

Raissa 'Icha' Nurwany Rizal said...

assalamualaikum ^^

aku jadi iri liat post ini,, pengen punya baby jugaa. hehe
salam kenal juga ya, gara2 liat post kamu, aku jadi instal live traffic feed juga.
salam kenal,, hope mom and baby stay healthy as always