Thursday, October 2, 2014

Churros @ Molten Lava, One Utama

Salam

Ade peminat churros tak
Sedap sedap..rugi kalau tak try huhu

Sori aa pic semua dari google sebab yang sendiri punya tak transfer lagi heheh
Setiap kali g ou memang wajib singgah molten lava ni wuwuu
Depan dengan Daiso






Sedap tak sedap tak hehee
Jya!

Update 10/5/2015

Sebab ramai jugak yang search pasal churros ni kan
Nak inform yang kedai dekat ou ni rasanya dah tutup dah tauuu
sebab last pegi dulu dah tutup dah
so sadd huhuu

oklaa jya!



2 comments:

najihah sahami said...

okey..soooo tempting. huhu

Zura Tahir said...

hehe...xpenah pegi pun...OU pun dh lama xjejak...