Monday, May 19, 2014

Tsukaretaaa

Salam
Dah sampai rumah
Alhamdulillah
Danna san hontouni arigatou
2hari jadi driver
Siap dpt jumpe tomodachi lama n oneesan jugak tadi heee
Bolehla tido lena malam ni
Sok keje jugak ni
Takde travelling day sobsob
Oklaaaaa
Oyasumi!
Jya!

Wednesday, May 14, 2014

Kid's E World

Salam



Kid's e world
Ahaaa sape penah pegi bwk anak kee
best tak best takk haha
Aritu officemate bagi kad untuk free entrance 
Tak silap untuk entrance rm100 utk 3x masuk kot
Kalo tak silap dgr aritu aaa
Member dah g 2x pastu ada skali lagi tu die suh bwk baby
Aaa die kata utk baby ada tmpt khas x campo dgn budak besar
Kalau camtu okla kan 
Hehh bile nak pegi pun tatau lagi
Tapi kad tu ada expired datee ahahaa
Tengokla nanti bebile kannn
Oklaaa
Jya!

Monday, May 12, 2014

Ichigo

Salam





















Dulu last pegi masa pregnant
Skang bawak baby pulak
Tulaaa dulu tak sempat nak berichigo gari mase kat nihon
Sadis kan hahaa

Semalam baby demam balik
Nasib baik pagi tadi dah baik dah
Siap halfday pagi tadi
Tapi esok cuti yeayyy!
Siap bawak keje balik umah sbb tak sempat siap tadi
Ok kena siapkan cepat2 sementara baby tido

Jya!



Sunday, May 11, 2014

Happy mother's day!

Salam

Haha kesian dengan sorang budak ni
Kekurangan kasih sayang mak bapak kot ye
Bawak2 la balik kampung ye
Pastu bawak2 dekatkan diri dengan Allah
Mungkin boleh tenang sikit diri tu.

Btw Happy Mother's day kepada semua ibu2,mak2,mama2,umi2 dilluar sane.
Tahun ke 2 jadi ibu tahun ni
Kalau dulu before ada anak terfikir mcm mana la org yg ada anak boleh manage masa diorang
Yela masa takde anak pun rasa balik keje dah flat dah penat kan
Rupanya bila dah jadi mak ni
Automatic semua tu boleh je nak di atasi
Key dia memang kena berkorbanlah dari segi masa
Jgn harapla nak melekat maraton cite korea 24jam haha

Aaa
Demam baby mcm nak kebah pagi ni
Ni dia sambung tido lagi
Hope harini dah sehat ye sayang

Pagi ni nak kena meraton lipat kain yang dah menggunung tu (maraton ni bole aaa)
Esok dah nak keje kan
Dahla ada brite sedih bercampur gembire di ofis tu sobsobss

Okla
Jya!

Saturday, May 10, 2014

My baby demam wuwuuuu

Salam

Hehh.konon dah baik plan punye nak kuar jalan arini
sempena mama no tanjoubi kan huhuu
Sekali dari malam tadi my baby demam la pulak wuwuu
Shiann diaa
Naik sampai 39 la jugak
Ada turun gak 38
Tapi panas je
Tapi makan minum sume ok je
Ni tengah tido lak
Mama no tanjoubi biase jela
Takde nak celebrate ape sangat pun
Tapi hajat di hati tu adelaaa
Simpan dalam hati jela kan heheh
Hope my baby cepat2 sehatt
Bole tukar plan hari ni ke esok ekekke

Jya!