Thursday, October 23, 2014

Doa

Salam



Tuesday, October 21, 2014

Medela @ Lactaequip berpindah ke Petaling Jaya

Salam

Medela logo

Time2 camni la my medela FS buat hal
Rupanya yang dekat Bangsar dah pindah ke PJ

Alamat macam dekat bawah:

LACTAEQUIP (M) SDN. BHD.
No. 11, Jalan Tandang 51/205A
Seksyen 51
46050 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

Tel. (00603) 77731989
Mail sales@lacta-equip.com

Macam area kilang-kilang
Nanti nak cari gak nak anta service
Hope tak mahal la

Jya!

Thursday, October 2, 2014

Churros @ Molten Lava, One Utama

Salam

Ade peminat churros tak
Sedap sedap..rugi kalau tak try huhu

Sori aa pic semua dari google sebab yang sendiri punya tak transfer lagi heheh
Setiap kali g ou memang wajib singgah molten lava ni wuwuu
Depan dengan Daiso






Sedap tak sedap tak hehee
Jya!

Update 10/5/2015

Sebab ramai jugak yang search pasal churros ni kan
Nak inform yang kedai dekat ou ni rasanya dah tutup dah tauuu
sebab last pegi dulu dah tutup dah
so sadd huhuu

oklaa jya!