Sunday, April 19, 2015

Tanoshikatta!

Salam


Alhamdulillah kami sekeluarga dah selamat sampai mesia semalam
Best sangat percutian 10 hari ke Nihon (Japan)
After 3 years balik dari nihon dapat peluang lagi sekali ke sana.
Insy nak coretkan sedikit sebanyak percutian kali ni 

Untuk percutian kali ni kami beli JR Pass
So memang plan nak jalan jauh2 la baru berbaloi kan
JR pass untuk 7 hari sorang pun dah nak dekat RM 1K
So kalau jalan jauh2 naik shikansen tu baru la rasa berbaloi sikit hehe

Kali ni kami turun di Narita Airport
Balik dari Haneda Airport

Banyak jugak tempat yang kami sempat pegi 
Tapi sekejap2 jela sebab masa limited dan tempat jauh2

Narita-Odaiba-Kawasaki-Kawaguchiko(Mt Fuji)-Fukuoka-Huis Ten Bosch (Sasebo, Nagasaki)- Hiroshima-Osaka USJ-Fukui-Karuizawa-Tokyo (Asakusa, Tokyo Skytree, Tokyo Tower, Ueno, Shinjuku Gyoen, Harajuku, Akihabara)- Haneda

Tak sure kalau ada yang miss. Ingat2 lupa dah heee
Oklaaa nak sambung mengemas :)

Jya!

2 comments:

miss eimanhikmah said...

nak tenogok gambar kt jepunnnnnn
http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

jeBateja said...

best ooooo.....errr....gambo jopun satu....