Saturday, May 9, 2015

Odaijini my baby

Salam

Dah 2 hari si kecik tu demam wuwuu
Shiannn diaa
Sebelum ni kalau dia demam guna termometer yang beli dekat mothercare tu je yang letak kat dahi tu 
Alaa nanti dia akan tukar kaler ikut tahap kepanasan dahi baby
Selalu kalau yg tu mesti tunjuk cecah 40 celcius tauu
Kowaiii nee

Haritu time g nihon berjaya beli ni. Kecik and comel je. Boleh bawak letak dalam bag hehe





Ehehh terbalik2 gambarkuu
Now boleh update dari henpon je
Hihi senangg sgtt
Btw dlu penah gak survey ear thermometer ni dekat mothercare
Tapi mahal le pulak huhu
Hajat dihati dah lama sangat nak beli
Haritu masa dekat nihon masa tu dekat aoki nak cari pampers babyy
Pastu terjumpa laa ni skali
Takla murahh mahal gak tapi kurang mahal sikit dari mothercare punya kot
Tahlaa dah lupa harga
Nnt kalau terjumpa balik harga boleh tulis hehe

Btw kann
Senanggg sangat nak gunaa
Kejap je dah kuar result
Baby pn ok je pulak letak benda ni dekat telinga dia
Kalau yang dulu yang letak kat dahi tu gaduh gaduh jugaklaa 

Odaijini my babyyy 
Cepat2 sembuh ye
Mama love u

Jya! 

No comments: