Monday, May 11, 2015

Restoran Beriani Asif (Masakan Pakistan)

Salam

Nak share pasal kedai masakan Pakistan sedap area KL ni 
Ni kali kedua makan dekat kedai ni
Seriyes sedapp tauu tak tipuu
First time rasa makan masakan pakistan sedap sejak balik mesia ni
Paling sedap dulu masa g kedai kedai Kashmir dekat Toyama
Dulu kalau g kashmir siap tapau bawak balik lagi hahah
Paling rindu nak makan roti naan dia cicah kari yang sedapp
Roti naan dia mmg lembut gila laa
Pegi kedai mamak biasa mmg rasa tak sama
Sekali datang Asif ni waahh memang sedaplaa
Boleh kata 99% lebih kurang sama rasanya hehe

So jom tengok gambarr hehe

Menu

Mango lassi dia paling sedappp

Chicken karahi the best rasanyaa. Oishikatta! 

Chicken Masala

Lamb Keema

Plain Naan

Cheese Naan. Both Naan sedappp. Lembut je

Alamat. Kalau nak pegi. Boleh call confirmkan kedai bukak ke tak

Kedai memang selesa. Luar nampak buruk je. Dalam memang cun and besar la. Parking agak susah. Pandai2 la jangan sampai kena saman. Heh

Oklaaaa. 
Jya! 


No comments: