Saturday, May 16, 2015

Setel kerja menampal

Salam

Akhirnyaa siap pun hihi :D
Sebelum pegi bercuti aritu mmg dah plan dah nak kumpul semuaa jenis tiket and resit masa kat sana. Tiket laa yang penting. Resit tu kalau rajin tak buang. Hehe

So kat sana memang simpan la kan semua tiket. Tapi tak susun laa. Bercampur2. Serabut gak tapi sayang nak buang. Plan memang nak tampal la dalam buku ke album ke. Ingat nak tampal sambil2 kat sana tapi tak sempat. Hari ni baru laa setel. Hehe. Dah sebulan balik baru sempat kan hihi 

So ni laa hasilnya yang tak seberapa. Album beli dekat jusco je haritu. Ada less 70% mmg jadi murah la. 

Pakai beli je album mana2.ni je yang ada.

JR pass & Tokyo disneyland ticket

Dapat kad mcm souvenir la dekat Huis Ten Bosch

Bus Tour ticket dekat kawaguchiko & Huis Ten Bosch entrance ticket

Tokyo tower ticket

Reserved seat ticket shikansen

Haha banyak kann reserved seat ticket shikansen ni.Alang2 dah beli jr pass kan :) Amik siap2 reserved seat ni senang. Terus ada seat. kalau tak kena berebut la pulak seat. kalau ramai orang kena berdiri la.penat pulak kan. dah la jauh huhu.

Shopping at Tokyo Disneyland

Random resit

Haha dengan resit pun tampal saja penuhkan album tu. Dah alang2 kan. Byklaa lagi tiket n resit2. Saja buat kenang-kenangan. 

Part nak pilih gambar nak cuci yang tak setel2 lagi ni huhu
Oklaaa. Happy weekend everyone!
Jya! 

No comments: