Wednesday, May 20, 2015

Tanjoubi no Purezento

Salam

Ahaa takdela hadiah sangat pun
Sebenarnya beli sebab sempena besdey dapat extra discount and boleh redeem coupon. 

Ni untuk my babyyy. Dapat redeem RM30 dari Toy r Us

Fast lane collection vehicles

First time beli control car. Hehee. 

Untuk mama pulak. Sebab dapat 15% off dekat mph kan. So mama belilaa buku utk mama k. Novel lak tu padehal dah bertahun tak baca novel. Igt sambil2 bf harriz tu dari termenung panjang or main hp bole la sambil baca novel ehehh. Moga tak berhabuk mcm tu je

Beli 3 novel je

Heheh baca ke ni. Padehal dah layan cite kat drama tv hihi

Ni pulak buku utk babyku sayangg. Hehh dah 2 tahun baby ke hihi


Suka sangat dengan neko chan hihi

Oklaaa oyasumi
Jya!

No comments: