Thursday, June 9, 2016

Japan 2016 : Random Picture

Salam

Alhamdulillah tahun ni dapat peluang g Jepun lagi.
Pegi masa mac arituu. Pegi 6 hari mcm tu. Tokyo Area.
Tapi terpegi seminggu awal sebelum sakura full bloom
Sempat la jugak tgk sikit2 sakura yang terkembang awal heee


first time naik ANA 

Breakfast dekat hotel

simple tapi sedap! rinduuuu!

daisuki hahah

kirei na kouen.mata ikitai

sampai pun akhirnya. hajimete sebenarnya haha

sakura yg dh mankai area hotel.tak dkt sgt la kene menapak sikit heee

tenpura soba..aaa lapa pulak

new friends!

2nd time sampai sini

sampai pun selalu tgk dlm gmba je heee.thn lps x smpt g

ichigoo.oishikatta! sumpah sedap sangat.wuwuu

oklaaa
selamat berpuasa semua
lapa lak tgk gmba makanan hahah
:D





2 comments:

Dhiera nadhirah said...

selamat berpuasaaa

mesti rindu sangat pada jepun kan. sebelum ni bertahun-tahun menetap di jepun. tapi tanah tumpahnya darah juga yang tetap dirindui

btw, boleh tak nak request entri. tempat-tempat menarik yang mesti pergi di jepun. ada plan nak ke jepun mungkin tahun depan. hihi

anumuchan said...

selamat hari rayaa..hehe rinduuu..hehe..insy kalau ada masa boleh tulis. tapi g area mana tu..tp mana yg sy tau jela..byk lg tmpt x penah pegi hehee