Thursday, October 20, 2016

Jalan-jalan Australia Day 5 - Domestic Flight Qantas

Salam

Sambungan lagi entry sebelum ni
Btw hari ke 5 ktrg meninggalkan Melbourne
Nak kena pegi ke Adelaide pulak
Aaa rasa mcm x puas duduk dekat melbourne lagi sbnrnya
Teringin nak g yang day tour punya
Macam Great Ocean Road ke cmtu
Tapi tak sempat
Tak cukup masa wuwuuu
Memang rasa nak repeat je melbourne hehe

Btw Qantas ni mcm flight Mas la kiranya kalau dekat sana
Harga mahal jugak laa
One way je harga RM1k jugak la sobsobs
Kalau naik domestic flight lain
Boleh dpt la yg murah lg tpi murah sikit jela dari qantas ni
sbb yang harga bajet lain tu kira mcm airaisa
bag sume kena add on lain
sbb brg ktrg bykla jugak so amik je qantas
selesa pun selesa

Btw 2x ktrg naik qantas ni
Melbourne - Adelaide
Satu lagi Adelaide - Sydney 

 







Makanan dlm flight simple je
Sbb flight kol 2 lebih ptg kot
oklaa tu jee
Internet lembab lak ni huhu
Jya!