Wednesday, October 26, 2016

Jalan-jalan Australia Day 7 - From Adelaide to Sydney

Salam

Sekejap je kitorang dekat Adelaide huhu
Kira 3hari 2 mlm la
Tapi first day sampai dah malam
3rd day tu pagi2 dah gerak airport
1 hari je full day dkt Adelaide
Tu pun yg lama g meeting + visit wuwuwu
Plus naik train from hotel-city pun dekat 2 jam dah tu in total haha

3rd day pagi amik cab terus gerak g Adelaide Airport
Kitorang nak ke Sydney pulak
Btw keje dah habis di Adelaide
Yang lepas ni ke Sydney kitorang extend sendiri
Saja dah alang2 g sana lajak g sydney pulak
Tapi naik Qantas, domestic flight mahal gak
1 way sorang pun dekat 1k jugak wuwuwuu












Yay dah sampai sydney!
Time to saving
Lepas ni semua pun kena betul2 keluar duit sendiri hahaa
Nak amik cab ke hotel mmg la mahal sgt compared dengan naik train
Yang ni semua tak boleh claim dah
So mari berjimat hahaa

Ok sambung lagi nanti!
Jya



No comments: