Monday, October 31, 2016

Jalan- jalan Australia Day 9 - Paddy Market, Sydney Tower

Salam

Entri laju2 sebelum tido
Hari ke 9 sambung lagi jalan2 
Ktrg plan nak ke Paddy Market sebab bukak lagi time tu
Kena g cepat sebab dia tutup kol 6ptg cmtu 
Nanti tak sempat beli brg
Brg dia mcm dkt Victoria Market dekat Melbourne tu
Kalau nak beli souvenir dtg la sini k
Murah2 huhu








Banyak dah beli masa dekat Melbourne. Duit dh byk habis masa dekat sana
So sini beli sikit2 jela huhu
Lps tu dh lapa g makan lak
Tekak org jepun makan makanan jepun la hahaa
Kedai dia sini semua org jepun yg keje dlm restoren tu tau haha



Lepas makan g jalan2 town pastu igt naik terus la Sydney Tower tu
Sebab tiket dah include kan dlm kombo pass tu
Okla best gak naik atas tu heee




Lepas tu ktrg pn balik hotel
Sempat singgah kombini beli pape patut huhu
Again jln kaki smp hotel
Tsukaremashitaaa
Oklaaa jya!
oyasumi

1 comment: