Sunday, October 30, 2016

Jalan-jalan Australia Day 9 - Sydney Sealife Aquarium

Salam

Day 9 pulak..hari ni nak kuar pagi2 la
sebab nak jalan satu hari kan huhu
pagi ni breakfast masak je apa yg ada heee
jimat2

sebelum keluar

Plan arini nak ke sydney sealife aquarium dan yang berdekatan dengannya
banyak tempat nak pegi
Tengok mana yang sempat pegi jela hee
Btw ktrg dah beli tiket online
ada tiket kombo boleh 5 sydney attraction pass
Beli online lagi murah tak igt dah brapa aud haha




 
Dah sampai luar sealife aquarium

Main attraction sini shark besar2 kot hahaa
saja bawak harriz masuk tengok shark besar2




Derang bagi shark makan dekat sini. ikan2 lain pun ada gak

mata tengok atas je byk sgt shark haha

kowaii yo!




takott


Ikan kecik pun ado

dah keluar dari sealife aquarium

Nanti next sambung jalan2 ke tempat lain lak
Banyak sgt gamba huhuu
Jya!

1 comment:

miss eimanhikmah said...

seram pulak tgk shark tu