Monday, October 17, 2016

Jalan-jalan Melbourne Day 5 - Queen Victoria Market (pagi)

Salam

Kali ni bersiaran dari JB hahaa
Penat tapi rasa nak menulis belog
Laju2 la tapi huhu

Last day dah dekat melbourne masa ni
So nak jugak pegi balik queen victoria market ni
Tujuan utama nak beli souvenir
Tapi mmg agak rushing jugak masa nak pegi hari ni
Laju2 jugak haha

So dapat la snap sikit2 je gambar
Tempat ni besar sgt
Ada bhgn pasar2 
dekat situ byklaa buah2 sayur2 bagai
semuaa pun segar bugar

Belakang2 tu pulak baru la tmpt souvenir
fridge magnet, tshirt, mcm2 ada
sedia duit je nak beli 
Tapi kalau nak memborong dkt sini mmg best la kiranya
antara tmpt murah nak beli












Tak byk sgt gmbar souvenir
sbb masa memilih x amik gamba heee

Oklaaa..oyasumi
Jya!

p/s: kalau datang melbourne wajib datang sini. tapi dia tak bukak hari2.nak masa bukak dia sekejap je.so google dlu timetable dia sebelum g terjah k.takut kecewa je g kalau tutup huhuu


No comments: