Friday, February 3, 2017

Sembang kosong jer

Salam

Lamanyaaa tak tulis belogg hahaa
busy la kononnya kannn
Nak tulis belog tapi kadang tu smp rumah mlsnye nak bukak laptop huhu

btw bulan ni agakk la sibuk nyeee
Kerja pun meeting je hari2
mcm2 meeting bulan ni
bengkel mcm2 jugak wuwuu



Haha throwback gmba lama je nii
zaman rasa tgh kurus sikittt
skang ni makin bamokkk
uwaaaa bila nak stat diet ni sobsobsss
*salahkandirisendiritanakkontrolmakan

Jya!

Wednesday, January 11, 2017

Airbnb!

Salam

First time nak try Airbnb ni hheee
Dah buat payment
kita tungguuu nanti
Cuak pulaks!
wuwuwu

Tak zabarrrr!
Jya!

Sunday, January 8, 2017

Start diet 2017!

Salam

Lepas jk1m habis aritu
Terus hilang semangat diet haha
Dari dh elok2 turun dekat 6kg
Mula balik naik sikit2 berat wuwuu

So hari ni nak start balik diet
hope dpt turun balik la berat
Doakan ye!

Kalau tak 100% diet sgt pun
At least kurangkan makan tu
hehe

Tips awal:

1- Minum byk air kosong
2- No chocolate
3- No air manis
4- No air gas
5- No cake
6- Less carb (nasik/mee/bihun dan sewaktu dgnnya) - mkn berpada
7- elakkan makanan bergoreng
8- Lebihkan sayur
9- Lebihkan buah
10- Exercise
11- Makan tak lebih 1000kcal sehari

Gambarimasu!!

Image result for makanan 1000kcal

Wednesday, January 4, 2017

Random post!

Salam

Tetiba rasa nak tulis belog
Tapi tatau nak cerita apa pun hahaaa

Throwback gamba lama je la boleh tak
Rindu nihon wuwuwu








Bila nak repeat lagi ni huhu
tapi tahun 2017 mcm tahun nak berminat cermat je wuwuu

Jya!

Tuesday, January 3, 2017

Happy new year!

Salam

Selamat tahun baru semua
Short entry haha
Terlambat 3 hari sudaa
Jya!