Friday, August 4, 2017

Kursus di Melaka Aug 2017

Salam
Lamanya tak blogging! 
Macam bz sangat je kan huhu

Baru je balik dr melaka for few days
Mereput duduk lama2 sbb g sorang wuwuuu

Oo g melaka tak lengkap la tanpa kuih keria antarabangsa kan
Btw takde rasa nak g sangat pun tp sbb ada yang nak g so ok jelaa
Kebetulan hari biasa kn takde ramai sgt memula tuu so berjaya la dpt membeli




Sorry laa belanja gamba je huhu
Ktrg beli 60 biji terus untuk bagi semua merasa la dekat miting huhu
Harga 60sen sebiji. Oklaa standard harga kuih dekat kl je skang kan huhu



Kali ni duduk dekat hatten hotel. Bilik level 18 view mmg cun. Bilik besar mmg puas hati. Ok balik dr meeting kena claim laju2 sebab byk kena byr dlu hahaa 



Atas ni pulak minggu lepas g kurus google adwords ahha. Pegi je testnye belum lagi adess

Oklaaa takde ape pn saja nak update je. Oklaaa bye! 

No comments: