Friday, November 29, 2019

Jalan-jalan Japan (Winter 2019) - Odaiba, Venus Port, Borderless Lab

Salam

Dah lama tak update blog
Tetiba penyakit M datang aritu
So nak sambung balik la entri ke Jepun aritu

Masih lagi di Tokyo
Kali ni pergi sekali dengan family kakak
Kakak & family dah sampai jepun time tu
Join sekali ktrg jalan2

Antara tempat yang sempat pergi
1) Asakusa
2) Odaiba
3) Venus Port Outlet
4) Borderless Lab, Tokyo

Tak rasa nak tulis panjang2 sgt
Update gamba je la heee














Comel kan belon2 colourful ni

Dalam Borderless Lab




Borderless Lab entrance

Jya!

2 comments:

hasnulyakin said...

Tak sempat shoot dgn patung gergasi Gundam Unicorn baru depan shopping complex Odaiba's Diver City Tokyo Plaza tu?

anumuchan said...

gundam yg sblm ni sama ke dgn unicorn xtau sgt..yg gundam tu ada je amik gmba..