Friday, November 8, 2019

Tempat menarik di Osaka, Tempozan Harbour Village


Salam

Next destinasi yang sempat lawat masa di Osaka, kami ke Tempozan Harbour Village ni
Ada banyak tempat yang boleh visit dekat sini
Tapi kitorang pun tak sempat pusing sume jugak
Sempat ke Osaka Akuarium, Lego Discovery Center dengan naik tempozan ferris wheel
Best jugak sampai ke malam dekat situ
Tapi sampai pun dah petang jugak masa tu 
Sebab masa tu winter so mmg banyak la illumination dekat area situ
Cantik tapi sejuk pulak :)

Luar Osaka Akuarium
Samukatta desu yo!

Penguin
Dalam stroller je
Sejuk plus lapar dah hehe


Night illumination
Duk dalam stroller je. redha je kena amik gamba heee
Muka cuak naik ferris wheel
Okla tu je kot
Jya!

No comments: