Wednesday, November 6, 2019

Tempat menarik di Osaka, Japan - Tennoji Zoo

Salam

Antara tempat lain yang kami lawat masa di Osaka aritu
Pergi ke Tennoji Zoo
Memang sebelum ni tak pernah sampai sini
So teringin lak nak masuk zoo dekat jepun ni
Time winter pulak kan
Mesti tak panas nak jalan2 satu zoo hee

So, ke Tennoji Zoo lah kami
Zoo ni mmg area osaka ni je
Area shinsekai mmg dah dekat sangat

Untuk tiket husband mmg dh beli online siap2
So sampai tu just tunjuk je barcode tu dekat hp
Tak silap beli dkt klook kot
Lupa nak tanya husband beli dekat mana heee

But overall mmg best jugakla masuk zoo sini
Kalau ada yang nak ke osaka bawak anak2
Boleh la consider kalau nak ke Tennoji zoo ni
Macam2 binatang ada

Dah nak sampai Tennoji Zoo

Dekat zoo entrance

Reti ke baca tu hehee

With lion

Saki baki pokok daun kuning..jadi laah

Teringin nak dtg time autumn lak next time

Hensem tak saye

Penguin pun ado

Mama & Harriz

Comel kan rase nak gomoi je heee

singa laut ni sblm nak kuar dah dr zoo dah last2 dah
Lame gaklaa kitorang dalam ni
Jalan pun slow2 je
Nak laju2 sangat pun tak lalu huhu
Budak happy
Mak budak penat gak menapak dalam zoo ni hehe

Tu je la kot
Jya!

No comments: