Saturday, November 16, 2019

Tempat menarik yang boleh di lawati di Tokyo - Tokyo DisneySea & Tokyo Tower

Salam

Kalau dah di Tokyo mesti banyak tempat yang nak lawat kan
Sebab tu kalau dekat Tokyo korang kene spend masa lama sikit
Sebab banyak tempat boleh nak lawat
Tapi mcm kitorang sebab sblm ni ada jugak tempat lain yang dah sampai
Kali ni singgah mana yang sempat jela
Yang dah pernah g sebelum ni banyak skip
Tapi ada jugak yang repeat sebab nak g lagi wuuuu

So antara yang boleh dilawat kalau di Tokyo macam bawah ni laa..

1) Tokyo Disneysea

Ok.. Tokyo Disneysea ni mmg tak pernah lagi masuk sebelum ni
So untuk pertama kalinya saja la nak masuk..teringin kata orang hehee
Best mmg best tapi kena beratur la nak naik apa pun
Memang banyak yang tak sempat naik la
Naik mana yang sempat je huhuu
So layan gamba jelaa
Tapi gamba pun tak banyak sgt ada dalam laptop ni
Macam x hbs transfer lg kot tahla haha
Mana yang ada jela heee

Dalam tram ke Disneysea.comel sbb tingkap dia bentuk mickey heee
With Harriz
Mama to papa



Seketul je gamba bertiga hahah

Makan eskemm

Loveee :)

2) Tokyo Tower 

Pergi sini naik turun train je
Pastu kena jalan dari nearest train ( xigt dh station mana) ke Tokyo tower ni
Kalau menapak pagi ok je lagi takde la rase jauh mana lagi huhu
Tapi kitorang pun tak naik atas
Jalan bawah2 amik gamba je hehe

Lagi sikit nak sampai Tokyo Tower
Harriz
Gamba gelapp
Harriz tlg amik sbb dia ssh sgt nk ajak bergamba same huhu
Jya nee ade rezeki jumpa lagi
 So tu dulu la kot
Nanti sambung lagi next entri
Jyaaa
Happy weekend semua


No comments: